Hinnasto

iPhone 6 näytön korjaus tai muu huolto

Menikö iPhonen näyttö rikki? Tuo puhelimesi meille korjattavaksi. iPhone 6 näytön korjaus on yleisin puhelimeen tehtävä korjaustoimenpide. Puhelimen pudotessa näyttö hajoaa helposti, mutta korjaamme sen nopeasti. iPhone 6:n näytön vaihto tulee myös edullisemmaksi kuin uuden puhelimen ostaminen.

Muita yleisiä iPhone 6 vikoja ovat mm. puhelimen kastuminen, akun temppuilu ja vialliset liittimet. Alustavat iPhone 6 korjausten hintamme on listattu ohessa. Halutessasi laadimme puhelimen korjaustyöstä tarkan kustannusarvion, joka hyvitetään laskun loppusummasta, mikäli laite korjataan.


iPhone 6 laitekohtaiset huollon hinnat

iPhone 6 näytön vaihto 170 €

Hintaan sisältyy uusi näyttö ja näytön vaihto iPhone 6:een.

iPhone 6 akun vaihto 70 €

Hintaan sisältyy uusi akku, akun vaihto iPhone 6:een ja pikahuolto eli puhelin korjataan heti. Mikäli uusi akku löytyy suoraan varastosta, akku on vaihdettu keskimäärin puolessa tunnissa.

iPhone 6 laitevaihto 429 €

iPhone 6 puhelimen vaihto korvaavaan laitteeseen.


Palveluhinnasto

Pientyö 20 €

Puhelimen ohjelmistopäivitys, asennusten määritys laitteeseen tai epäselvän huoltotyön palautus. Apple iPad tai iPhone rungon suoristus, kyseisen laitteen muun huoltotyön yhteydessä. Ei edellytä laitteen avaamista.

Mekaaninen työ 40 €

Puhelimen vian määrittäminen ja korjaus. Vaatii laitteen avaamisen.

Kastuneen puhelimen ultraäänipesu 55 €

Kastuneen puhelimen huolto. Kastuneelle laitteelle ei voida myöntää työtakuuta. Työ veloitetaan, vaikka laite ei toimisi pesun jälkeen.

Tarkastusmaksu 25 €

Tarkastusmaksu veloitetaan, mikäli takuuhuoltoon tulleessa laitteessa havaitaan takuun ulkopuolinen vika.

Kirjallinen kustannusarvio vakuutusyhtiölle 50 €

Asiantuntijan tekemä kirjallinen lausunto puhelimen korjauskustannuksista vakuutusyhtiölle.

Toimitusmaksu 0 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 0 euroa.

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Huoltoteknikon tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Sähköinen työ 50 €

Vaatii erikoistyökalujen käyttöä.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus. Työ on valmis keskimäärin puolessa tunnissa.

Muut työt 60 €/h

Käytetään erikoistapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.


Paperilaskun laskutuslisä 5 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Mobila Electronics Oy on valtuutettu Doro matkapuhelinhuolto. Huollamme myös Microsoft-, Nokia-, Apple-, Samsung-, Sony-, HTC-, Huawei-, Oneplus- ja LG-laitteet. Ammattitaitoiset puhelinpelastajamme herättävät laitteesi uudelleen henkiin, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää