Huoltoon Kirjaus

Laitteiden huoltoon kirjaus

Palvelemme luotettavasti kaikkialle Suomeen. Suosittelemme, että lähetät puhelimen/laitteen huoltoomme oheisella alla olevalla huoltoon kirjauksella -> tämä on nopein toimitustapa ja paketin toimitusaika perille huoltoomme on 1-3 arkipäivää. Kun tiedot on kirjattu ja lähetetty, niin saat paluuviestillä ilmoitettuun sähköpostiin tilausvahvistuksen ja tarkemmat toimitusohjeet.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää laitteen myös ilman kirjausta noudattamalla oikealla olevaa ohjeistusta -> kuljetuksen toimitusaika tällöin on 2-7 arkipäivää.

Lähettämällä laitteen meille hyväksyt yleiset toimitusehdot ja tietosuojakäytännöt.  Oletus yhteydenottotapa(tarvittaessa)

  puhelimitsesähköpostilla

  Valitse tuotteen toimitustapa huoltoon

  Postin toimipiste  Lähetä puhelin postissa

  Tarkista huollon hinta

  Huoltohinnastoon voit tutustua täällä > Hinnasto. Huoltohintoihin lisätään 5€ toimitusmaksu. Maksuehto on postiennakko.

  Lähetä puhelin osoitteeseen

  Laitteen voi toimittaa huoltoomme veloituksetta kirjelähetyksellä tai asiakaspalautuspakettina, käyttäen alla olevaa osoitetta:

  Mobila Electronics Oy
  Asiakaspalautus tunnus 635291
  Pasaasi 2
  15700 Lahti

  Liitä mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Postinumero/-paikka
  • Puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • vika

  Muista laittaa mukaan myös laitteen lukituskoodi, Apple laitteissa myös poistaa Find My iPhone toiminto käytöstä. Vaihtoehtoisesti voit myös palauttaa laitteen tehdasasetuksille (mikäli mahdollista)

  Pakkaa puhelin hyvin

  Posti Oyj:n kirjepostin maksimikoko on 250 mm x 353 mm x 30 mm ja maksimi paino 2 kg. Kirjepostina arvioitu kuljetusaika huoltoon noin 3-7 arkipäivää. Asiakaspalautuspakettina kuljetusaika arvio noin 2-4 arkipäivää.

  Korjaamme puhelimesi

  Korjausaika 1-3 päivää + kuljetukseen kuluva aika. Jos laitteesi vaatii pitkittynyttä huolenpitoa, ilmoitamme siitä.

  Palautamme puhelimen sinulle postissa postiennakolla

  Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää