Yritys

Mobila Electronics Oy – kumppanisi puhelinhuollossa

Mobila Electronics Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen puhelinhuolto palveluiden erikoisosaaja. Henkilökunnallamme on kokemusta matkapuhelinten huoltamisesta jo neljältä eri vuosikymmeneltä. Yli 10-vuotisen historiamme aikana olemme palvelleet asiakkaitamme korkealla ammattitaidolla, liity nyt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja toimita laitteesi huollettavaksi meille!

Me Mobilalaiset haluamme, että sinä asiakkaanamme saat kaiken puhelimen huoltoon ja käyttöön liittyvät palvelut meiltä. Onpa kyse puhelimen korjauksesta, sen tarvikkeista tai varaosista, meiltä Mobilalta saat kaiken samasta paikasta edullisesti, nopeasti ja tietenkin ilman ajanvarausta. Tarjoamme myös laajan valikoiman puhelimen lisävarusteita edulliseen hintaan.

Meillä on kattava eri merkkien varaosavalikoima suoraan varastossa, joten korjaamme puhelimesi myymälöissä nopeasti, usein jopa odottaessa.

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja sen akut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

Palvelemme kuluttajien lisäksi, yrityksiä, yhteisojä ja julkista sektoria. Tarjoamme yrityksille sopimusasiakkuutta, jossa voimme tarjota yrityksen erityistarpeet huomioon ottaen lisäpalveluita. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksesi tarpeet yhdessä lävitse.

Toimipisteemme sijaitsevat vilkkaissa ostoskeskuksissa eri puolilla Suomea (Helsinki, Lahti ja Hämeenlinna). Tuo laitteesi huoltoon henkilökohtaisesti tai postita se meille. Takaamme, että mobiiliystäväsi löytää nopeasti perille – ja turvallisesti takaisin kotiin.

Voit myös korjata laitteen itse, meiltä löytyy puhelimen varaosat ja tarvikkeet verkkokaupastamme puhelinshop.fi

Valitse mitä haluat tehdä!                                          Korkein Luottoluokitus

Katso usein kysytyt kysymykset

Tarkasta puhelinkohtaiset hinnat

Tuo puhelin myymälään

Lähetä puhelin huoltoon

Korjaa laite itse

Ota meihin yhteyttä


Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää