Puhelinhuolto LAHTI

Puhelinhuolto Lahti

Mobila Electronics Oy

Tavaratalo Kärkkäinen

Pasaasi 2, 15700 Lahti

Puhelin :044 2307252

Whatsapp viestit: 044 2307252

[email protected]puhelinhuolto.fi

Aukioloajat ma-pe 10-18 la 10-18

Katso sijainti kartalla

 

 

Puhelinhuolto Lahti on aloittanut toimintansa Lahessa vuonna 2011, olemme korjanneet vuosien saatossa kymmeniä tuhansia Lahtelaisten ja Päijät-Hämäläisten puhelimia.

Henkilökuntaa Lahden toimipisteessämme on 4 henkilöä ja kokemusta puhelinhuollosta on karttunut yhteensä jo yli 20 vuotta. Eli puhelimen korjaus ja lasin vaihto on meille suhteellisen tuttua hommaa ja korjaamme kaikki laitteet joihin vain varaosia saamme.

 

Korjaamme kaikki laitteet paikan päällä ja suuri oma varaosavarastomme mahdollistaa sen että 90% malleista meillä on suoraan varaosa hyllyssä, tämä johdosta näytön korjaus aikamme on useissa tapauksissa tunteja, ei päiviä.

 

Jos haluat tarkempaa tietoa juuri sinun puhelimen korjausajasta, juuri nyt, rimpauta tai laita meille Whatsapp viestiä numeroon: 044 2307252

 

Lahdessa sinua palvelee: Niko, Atte, Jokke ja Mika


Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää