Hinnasto

Samsung Galaxy A3 2017 näytön vaihto tai muu huolto

Samsung Galaxy A3 2017 (A320FL) näytön vaihto hinta 109,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Samsung Galaxy A3 2017 (A320FL) korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Samsung Galaxy A3 2017 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Samsung Galaxy A3 2017 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Samsung Galaxy A3 2017 näytön vaihto noin 2 tuntia
  • Samsung Galaxy A3 2017 akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Samsung Galaxy A3 2017 kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Samsung Galaxy A3 2017 latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Samsung Galaxy A5 2017 sekä muut Samsung Galaxy A7 2018, Samsung Galaxy A8 2018, Samsung Galaxy A9 2018 ja Samsung Galaxy A3 2016 puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Samsung Galaxy A3 2017 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Samsung Galaxy A3 2017 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Samsung Galaxy A3 2017

huolto ja korjaus hinnat

Näytön vaihto

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden

109,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

49,90€

Takalasin vaihto

Hinta sisältää takalasin sekä työn osuuden.

49,90€

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää