Hinnasto

iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) näytön tai akun vaihto

 

iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) näytön vaihto 799,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

 

Laajenna

 

Edulliset iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) tabletin huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli iPadissa on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) näytön vaihto tai iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Löydät myös iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) ja muihin iPhone/iPad -puhelimiin/tabletteihin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, iPad/iPhone laturin, lightning kaapelin ja muut iPad/iPhone tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) mallinumerot: A2378, A2461, A2379

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta. Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

 

iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, iPad akku, Edullinen näytönvaihto, iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, iPad korjaus, Puhelinkorjaamo, iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) lasin vaihto, iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi) näytön vaihto.

 

Pienennä


iPad Pro (12,9 tuumaa, 5. sukupolvi)

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näytön, kosketuspaneelin ja työn osuuden.

799,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Tietojen siirto (toimivasta puhelimesta) 25 €

Toimivan puhelimen tietojen siirto toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

45 €

Tietojen siirto (viallisesta puhelimesta)

Viallisen puhelimen korjaaminen väliaikaisesti tietojen siirtoa varten (mikäli mahdollista), niin että tiedot saa siirrettyä toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää