Hinnasto

Apple iPhone 5 näytön vaihto tai muu huolto

Apple iPhone 5 (A1429) näytön vaihto hinta 59,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset iPhone 5 (A1429) korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Apple iPhone 5 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Apple iPhone 5 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • iPhone 5 näytön vaihto noin 1 tunti
  • iPhone 5 akun vaihto noin 1 tunti
  • iPhone 5 kuulokkeen vaihto noin 1 tunti
  • iPhone 5 latausliittimen ja mikrofonin vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Apple iPhone 5S sekä muut iPhone 5C, iPhone SE, iPhone 6 ja iPhone 6S puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen rikkoontunutta näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Apple iPhone 5 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto iPhone. iPhone 5 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki iPhone 5, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo, iphone huolto Lahti, Hämeenlinna, Matkapuhelinhuolto Helsinki.

Pienennä


iPhone 5 A1429 huollon hinnat

iPhone 5 Kosketuspaneelin ja näytön vaihto 89€   59,90 €

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

iPhone 5 Akun vaihto   39,90 €

Hinta sisältää akun, työn osuuden ja pikahuollon eli laite otetaan heti työn alle. Mikäli varaosa löytyy suoraan varastosta, korjaus on valmis keskimäärin puolessa tunnissa.

59,90 €

iPhone 5 Latausliittimen vaihto

Hinta sisältää varaosan ja työn osuuden.

iPhone 5 Kameran linssin vaihto29,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

iPhone 5 Laitevaihto 399 €

Laitteen vaihto korvaavaan laitteeseen.

 


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää