Hinnasto

Sony Xperia XZ2 Compact näytön vaihto tai muu huolto

Sony Xperia XZ2 Compact näytön vaihto hinta 169,90€. Xperia XZ2 Compact akun vaihto 59,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Sony Xperia XZ2 Compact korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Sony Xperia XZ2 Compact puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Sony Xperia XZ2 Compact laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Sony Xperia XZ2 Compact näytön vaihto noin 4 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 Compact akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 Compact kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 Compact latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Sony Xperia XZ2 Compact sekä muut Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact  ja Sony Xperia XZs puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Sony Xperia XZ2 Compact hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Sony Xperia XZ2 Compact rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Sony Xperia XZ2 Compact huolto ja korjaus hinnat

Xperia XZ2 Compact Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      169,90€

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

59,90€

Xperia XZ2 Compact Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

Xperia XZ2 Compact Latausliittimen vaihto59,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

129,90€

Xperia XZ2 Compact Takalasin / -kannen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

Xperia XZ2 Compact VaraosatVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää