Hinnasto

Sony Xperia XZ2 näytön vaihto tai muu huolto

Sony Xperia XZ2 näytön vaihto hinta 169,90€. Xperia XZ2 näytön ja akun vaihto 194,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Alustavat edulliset Sony Xperia XZ2 korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Sony Xperia XZ2 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Sony Xperia XZ2 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Sony Xperia XZ2 näytön vaihto noin 4 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ2 latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Sony Xperia XZ2 sekä muut Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact  ja Sony Xperia XZs puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Sony Xperia XZ2 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Sony Xperia XZ2 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Sony Xperia XZ2

huolto ja korjaus hinnat

Näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

169,90€

Näytön ja akun vaihto

Hinta sisältää näytön ja akun sekä työn osuuden.

194,90€

Näytön ja latausliittimen vaihto

Hinta sisältää näytön ja latausliittimen sekä työn osuuden.

194,90€

Näytön ja takalasin / -kannen vaihto

Hinta sisältää näytön ja takalasin ja työn osuuden.

199,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Tietojen siirto (toimivasta puhelimesta) 25 €

Toimivan puhelimen tietojen siirto toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

45 €

Tietojen siirto (viallisesta puhelimesta)

Viallisen puhelimen korjaaminen väliaikaisesti tietojen siirtoa varten (mikäli mahdollista), niin että tiedot saa siirrettyä toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää