Hinnasto

Sony Xperia XZ3 näytön vaihto tai muu huolto

Sony Xperia XZ3 näytön vaihto hinta 339,90€. Xperia XZ3 akun vaihto 99,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Alustavat edulliset Sony Xperia XZ3 korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Sony Xperia XZ3 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Sony Xperia XZ3 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Sony Xperia XZ3 näytön vaihto noin 4 tuntia
  • Sony Xperia XZ3 akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ3 kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia XZ3 latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Sony Xperia XZ3 sekä muut Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ1  ja Sony Xperia XZ1 Compact puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Sony Xperia XZ3 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Sony Xperia XZ3 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Sony Xperia XZ3 huolto ja korjaus hinnat

Xperia XZ3 Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      339,90€

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

99,90€

Xperia XZ3 Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

Xperia XZ3 Takalasin vaihto99,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää