Hinnasto

Sony Xperia Z3 Compact näytön vaihto tai muu huolto

Sony Xperia Z3 Compact näytön vaihto hinta 99,90€. Huollamme Sony Z3 Compact matkapuhelimia, Esim. rikkoontuneiden näytöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien sekä takalasin vaihdot hoituvat myymälöissämme usein ihan muutamassa tunnissa. Alustavat Xperia Z3 Compact korjausten hintamme on listattu ohessa. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion.


Sony Xperia Z3 Compact huolto ja korjaus hinnat

Xperia Z3 Compact Kosketuspaneelin ja näytön vaihto 169 99,90 €

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

Xperia Z3 Compact takalasin vaihto69,90 €

Xperia Z3 Compact latausliittimen vaihto79,90 €

Xperia Z3 Compact akun vaihto59,90 €

Xperia Z3 Compact VaraosatVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme

 

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Tietojen siirto (toimivasta puhelimesta) 25 €

Toimivan puhelimen tietojen siirto toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

45 €

Tietojen siirto (viallisesta puhelimesta)

Viallisen puhelimen korjaaminen väliaikaisesti tietojen siirtoa varten (mikäli mahdollista), niin että tiedot saa siirrettyä toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää