Kierrätys

Huolehdimme vanhasta puhelimestasi – ja ympäristöstä.

Vaikka puhelinpelastajamme ovat aikamoisia elvyttämisen mestareita, joskus paraskin laite tulee aikanaan tiensä päähän. Jos mobiiliystävääsi ei enää voi tai kannata pelastaa, huolehdimme sen saattamisesta asiamukaisesti tuon puoleiseen.

Toisin sanoen toimitamme sen puolestasi elektroniikkaromun kierrätykseen erikoistuneille kotimaisille kumppaneille. Ympäristön kannalta on tärkeää, että jätteet lajitellaan huolellisesti eikä kännyköiden sisältämiä haitallisia alkuaineita pääse luontoon.

Voit joko tuoda puhelimesi liikkeeseemme tai postittaa sen meille. Yhteystiedot löydät täältä. Ennen kierrätystä Puhelimien muisti, ulkoiset muistikortit sekä SIM-kortti käsitellään Blancco Mobile -tiedonhävitysohjelmalla, joka ei pelkästään tyhjennä käyttäjän tietoja vaan myös varmistaa, ettei tietoja voida enää palauttaa.

Voit myös toimittaa laitteen kierrätetäväksi sen ostopaikkaan tai kotipaikkakuntasi lähimpään elektroniikkalaitteen kierrätyspisteen, jonka sijainnin voit tarkistaa osoitteesta www.kierrätys.info. Jos et palauta puhelinta liikkeeseen, muistathan huolehtia tietojen tuhoamisesta itse.


Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää