Puhelinhuolto Hämeenlinna

Mobila Electronics Oy

Kauppapaikka Tavastila

Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna

Puhelin :044 2307658

Whatsapp viestit: 044 2307658

[email protected]puhelinhuolto.fi

Aukioloajat ma-pe 10 -18 la 10-16

Katso sijainti kartalla

Puhelinhuolto Hämeenlinna on aloittanut toimintansa Hämeenlinnassa  vuonna 2011. Olemme vuosien saatossa auttaneet asiakkaitamme kymmenien tuhansien  ongelmaisten puhelinten kanssa.

Henkilökuntaa Hämeenlinnan toimipisteessämme on 2 henkilöä ja kokemusta puhelinhuollosta on karttunut jo yli kahdelta vuosikymmeneltä. Eli oli rakas puhelimesi sitten nykyaikainen älypuhelin tai hieman vanhempi peruspuhelin,  älä ole huolissasi. Näiden kaikkien korjaaminen on meille tuttua hommaa.

Korjaamme kaikki laitteet paikan päällä ja suuri oma varaosavarastomme mahdollistaa sen että useimpiin malleihin meiltä löytyy tarvittavat varaosat samantien. Useimmin huoltotyöt valmistuvat ihan kauppareissun aikana.

Jos haluat tarkempaa tietoa juuri sinun puhelimen korjausajasta, juuri nyt, soita tai laita meille Whatsapp viestiä numeroon: 044 2307658

Hämeenlinnan toimipisteessä sinua palvelevat: Niko ja Matti


Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää