Hinnasto

Samsung Galaxy S10 Lite näytön vaihto tai akun vaihto

Samsung S10 Lite näytön korjaus hinta 199,90€. S10 Lite akun vaihto 69,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Samsung S10 Lite puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Samsung S10 Lite -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Galaxy S10 Lite näytön vaihto tai S10 Lite kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Samsung Galaxy S10 Lite -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Samsung Galaxy S10 Lite -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

S10 Lite kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S10 Lite lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S10 Lite akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S10 Lite kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S10 Lite latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

S10 Lite kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Samsung S10 Lite ja muihin Samsung Galaxy -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Samsung laturin, USB-C kaapelin ja muut Samsung tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Samsung Galaxy S10 Lite mallinumerot: SM-G770F, SM-G770W, SM-G770N, SM-G770XU, SM-G770U, SM-G770FN, SM-G770B

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Samsung S10 Lite hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Samsung akku, Edullinen näytönvaihto. S10 Lite rikki, S10 Lite kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Samsung korjaus,S10 Lite akku, Puhelinkorjaamo, S10 Lite lasin vaihto, S10 Lite uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, S10 Lite näytön vaihto, S10 Lite takalasin vaihto.

Pienennä


Samsung Galaxy S10 Lite

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

199,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

69,90€

Takalasin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

69,90€

Latausliittimen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

69,90€

Kameran linssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

39,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää