Hinnasto

Samsung Galaxy S20 näytönvaihto tai muu huolto

Samsung Galaxy S20 (SM-G980) näytönvaihto hinta 329,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Samsung Galaxy S20 (SM-G980) korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Samsung Galaxy S20 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Samsung Galaxy S20 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Samsung Galaxy S20 näytön vaihto noin 2-4 tuntia
  • Samsung Galaxy S20 akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Samsung Galaxy S20 kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Samsung Galaxy S20 latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Samsung Galaxy S20 sekä muut Samsung Galaxy S20 Plus, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S10 Plus ja Samsung Galaxy S10 puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Samsung Galaxy S20 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Samsung Galaxy S20 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Samsung Galaxy S20 SM-G980 Laitekohtaiset huollon hinnat

Samsung Galaxy S20 Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      329,90€

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

69,90€

Samsung Galaxy S20 Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

Samsung Galaxy S20 Takalasin vaihto69,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

Samsung Galaxy S20 Latausliittimen vaihto69,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

39,90€

Samsung Galaxy S20 Kameralinssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää