Hinnasto

Samsung Galaxy S20 Plus näytön vaihto tai akun vaihto

Samsung S20 Plus näytön korjaus hinta 329,90€. S20+ akun vaihto 74,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Samsung S20 plus puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Samsung S20+ -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Galaxy S20+ näytön vaihto tai S20 plus kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Samsung Galaxy S20 + -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Samsung Galaxy S20 plus -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

S20 plus kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S20 plus lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S20 plus akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S20+ kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

S20+ latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

S20+ kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Samsung S20 plus ja muihin Samsung Galaxy -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Samsung laturin, USB-C kaapelin ja muut Samsung tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Samsung Galaxy S20 plus mallinumerot: SM-G985F, SM-G985W, SM-G985N, SM-G985XU, SM-G985U, SM-G985FN, SM-G985B

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Samsung S20 plus hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Samsung akku, Edullinen näytönvaihto. S20+ rikki, S20+ kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Samsung korjaus, S20+ akku, Puhelinkorjaamo, S20+ lasin vaihto, S20 plus uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, S20 plus näytön vaihto, S20 plus takalasin vaihto.

Pienennä


Samsung Galaxy S20 Plus

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

329,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

74,90€

Takalasin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

74,90€

Latausliittimen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

69,90€

Kameran linssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

39,90€

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää