Hinnasto

Huawei Honor 8A näytönvaihto tai muu huolto

Huawei Honor 8A näytönvaihto hinta 79,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset HuaweiHonor 8A korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Huawei Honor 8A puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Huawei Honor Honor 8A laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Huawei Honor 8A näytön vaihto noin 4 tuntia
  • Huawei Honor 8A akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Huawei Honor 8A kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Huawei Honor 8A latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Huawei Honor 8A sekä muut Huawei Honor 8S, Huawei Honor 8X ja Huawei Honor Play puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Huawei Honor 8A hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Huawei Honor 8A rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Huawei Honor 8A Laitekohtaiset huollon hinnat

Huawei Honor 8A Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      79,90€

Hinta sisältää näyttön ja työn osuuden.

Huawei Honor 8A VaraosatVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.

Huawei Honor 8A TarvikkeetVerkkokauppaan

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää