Hinnasto

Huawei P Smart Z näytön vaihto tai akun vaihto

Huawei P Smart Z näytön korjaus hinta 124,90€. P Smart Z akun vaihto 49,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset P Smart Z puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli P Smart Z -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. P Smart Z näytön vaihto tai Huawei P Smart Z kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Huawei P Smart Z -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja P Smart Z -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

P Smart Z kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

P Smart Z lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

P Smart Z akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

P Smart Z kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

P Smart Z latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

P Smart Z kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös P Smart Z ja muihin Huawei / Honor -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Huawei laturin, USB-C kaapelin ja muut Huawei tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Huawei P Smart Z mallikoodi: STK-LX1

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Huawei P Smart Z hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Huawei akku, Edullinen näytönvaihto. P Smart Z rikki, P Smart Z kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Huawei korjaus, P Smart Z akku, Puhelinkorjaamo, P Smart Z lasin vaihto, P Smart Z uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, P Smart Z näytön vaihto, P Smart Z takalasin vaihto.

Pienennä


Huawei P Smart Z huolto ja korjaus hinnat

P Smart Z Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      149,90€  124,90€

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

P Smart Z Akun vaihto49,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

P Smart Z Latausliittimen vaihto 69,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

59,90€

P Smart Z Takalasin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

39,90€

P Smart Z Kameran linssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

P Smart Z TarvikkeetVerkkokauppaan

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

P Smart Z VaraosatVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää