Hinnasto

iPhone 11 Pro Max näytön vaihto tai akun vaihto

Apple iPhone 11 Pro Max näytön korjaus hinta 199,90€.iPhone 11 Pro Max akun vaihto 79,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Apple iPhone 11 PRO Max puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli iPhone 11 PRO Max -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. iPhone 11 PRO Max Näytön vaihto tai iPhone 11 PRO Max kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Apple iPhone 11 PRO Max -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi). Voit tarkastaa akun kunnon puhelimen asetuksista kohdasta Akku -> Akun kunto (vaatii iOS 11.3 ohjelmistoversion tai uudemman). Mikäli laite ilmoittaa akun kunnoksi alle 90%, kannattaa akun uusimista jo harkita. Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Apple iPhone 11 PRO Max -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

iPhone 11 PRO Max kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1-2 tuntia

iPhone 11 PRO Max lasin vaihto, huoltoaika noin 1-2 tuntia

iPhone 11 PRO Max akun vaihto, huoltoaika noin 30 minuuttia

iPhone 11 PRO Max kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 30 minuuttia

iPhone 11 PRO Max latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

iPhone 11 PRO Max kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

iPhone 11 PRO Max takalasin vaihto, korjausaika 1-3 työpäivää

 

Löydät myös iPhone 11 PRO Max ja muihin iPhone -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, iPhone laturin, lightning kaapelin ja muut iphone tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Apple iPhone 11 PRO Max mallinumerot: A2161, A2220, A2218

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Apple iPhone 11 PRO Max hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, iPhone akku, Edullinen näytönvaihto. iPhone 11 PRO Max rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Apple 11 PRO Max korjaus, Puhelinkorjaamo, iPhone lasin vaihto, iPhone 11 PRO Max uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, iPhone 11 PRO Max näytön vaihto.

Pienennä


iPhone 11 Pro Max

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

199,90€

Näytön vaihto (Alkuperäinen LCD)

Hinta sisältää näytön (alkuperäinen LCD) ja työn osuuden.

299,90€

Kameran linssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

39,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

79,90€

Takalasin vaihto

Hinta sisältää takalasin ilman logoa ja työn osuuden.

119,90€

Kuulokkeen vaihto

Hinta sisältää korvakuulokkeen ja työn osuuden.

59,90€

Takakameran vaihto

Hinta sisältää kameran ja työn osuuden.

139,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Tietojen siirto (toimivasta puhelimesta) 25 €

Toimivan puhelimen tietojen siirto toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

45 €

Tietojen siirto (viallisesta puhelimesta)

Viallisen puhelimen korjaaminen väliaikaisesti tietojen siirtoa varten (mikäli mahdollista), niin että tiedot saa siirrettyä toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää