Hinnasto

iPhone 6S Plus näytönvaihto tai muu huolto

Apple iPhone 6S+ näytön korjaus hinta 119,90€. Esim. vaurioituneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Apple iPhone 6S Plus korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Apple iPhone 6S+ laite on vaurioitunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli rikkoontunut. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja iPhone 6S Plus laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

iPhone 6S Plus näytön korjaus noin 1 tunti

iPhone 6S Plus akun vaihto 30min

iPhone 6S Plus kuulokkeen vaihto noin 30min

iPhone 6S Plus latausliittimen vaihto noin 1 tunti

Löydät myös Apple iPhone 6S+ puhelimeen sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Apple iPhone 6S Plus hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. iPhone 6S+ rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


iPhone 6S PLUS laitekohtaiset huollon hinnat

iPhone 6S Plus Kosketuspaneelin ja näytön vaihto 179€  119,90 €

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

 

iPhone 6S Plus Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Alkuperäinen LCD149,90 €

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

 

iPhone 6S Plus Akun vaihto 70€  39,90 €

Hinta sisältää akun, työn osuuden ja pikahuollon eli laite otetaan heti työn alle. Mikäli varaosa löytyy suoraan varastosta, korjaus on valmis keskimäärin puolessa tunnissa.

iPhone 6S Plus TarvikkeetVerkkokauppaan

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

iPhone 6S Plus VaraosatVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää