Hinnasto

Apple iPhone SE 2020 näytönvaihto tai muu huolto

Apple iPhone SE 2020 (A2296) näytönvaihto hinta 129,90€ / 169,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Apple iPhone SE 2020 (A2296) korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Apple iPhone SE 2020 puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja iPhone SE 2020 laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Apple iPhone SE 2020 näytön vaihto noin 2-4 tuntia
  • Apple iPhone SE 2020 akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Apple iPhone SE 2020 kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Apple iPhone SE 2020 latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Apple iPhone SE 2020 sekä muut Apple iPhone XS, Apple iPhone X, Apple iPhone 8 ja Apple iPhone 7 puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Apple iPhone SE 2020 hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Apple iPhone SE 2020 rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Apple iPhone SE 2020 A2296 Laitekohtaiset huollon hinnat

Apple iPhone SE 2020 Kosketuspaneelin ja näytön vaihto  129,90

Hinta sisältää  näyttömodulin ja työn osuuden.

Apple iPhone SE 2020 Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

169,90

Alkuperäinen LCD

Hinta sisältää  näyttömodulin ja työn osuuden.

iPhone SE 2020 Latausliittimen vaihto 79,90 €

Hinta sisältää varaosan ja työn osuuden.

iPhone SE 2020 Kameralinssin vaihto39,90€

Hinta sisältää tarvittavat varaosat sekä työn osuuden.

iPhone SE 2020 Akunvaihto  39,90€

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää