Hinnasto

iPhone X näytönvaihto tai muu huolto

Apple iPhone X näytön korjaus hinta 269,90€. iPhone X akun vaihto 59,90€. Esim. rikkoontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Apple iPhone x puhelimen  korjaus hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Apple iPhone X laite on vaurioitunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli rikkoontunut. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja iPhone x laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

iPhone x lasin vaihto noin 1 tunti

iPhone x akun vaihto noin 1 tunti

iPhone x kuulokkeen vaihto noin 30min

iPhone x latausliittimen vaihto noin 2 tuntia

iPhone x takalasin vaihto noin 4 tuntia

Löydät myös Apple iPhone x ja muihin iPhone puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin, laturi, kaapelit ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Apple iPhone x hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, iPhone Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. iPhone x rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Apple x korjaus, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Laitekohtaiset huollon hinnat

iPhone X Kosketuspaneelin ja näytön vaihto          299,90€      269,90€

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

iPhone X Akunvaihto  59,90€

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

299,90€

iPhone X Takarungon/Takalasin vaihto

Hinta sisältää varaosan ja työn osuuden.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää