Hinnasto

Motorola Moto G7 Power näytön vaihto tai akun vaihto

Motorola Moto G7 Power näytön korjaus hinta 119,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Motorola Moto G7 Power puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Moto G7 Power -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Motorola Moto G7 Power näytön vaihto tai Moto G7 Power kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Motorola Moto G7 Power -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Motorola Moto G7 Power -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

Moto G7 Power kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Moto G7 Power lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Moto G7 Power akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Moto G7 Power kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Moto G7 Power latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

Moto G7 Power kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Motorola Moto G7 Power ja muihin Motorola -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Motorolan laturin ja muut Motorolan tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Motorola Moto G7 Power mallinumero: XT1955

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Moto G7 Power hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Motorola akku, Edullinen näytönvaihto. Moto G7 Power rikki, Moto G7 Power kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Motorola korjaus,Moto G7 Power akku, Puhelinkorjaamo, Moto G7 Power lasin vaihto, Moto G7 Power uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, Moto G7 Power näytön vaihto, Moto G7 Power takalasin vaihto.

Pienennä


Motorola Moto G7 Power

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näyttön ja työn osuuden.

119,90€

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää