Hinnasto

Samsung Galaxy A52s 5G näytön vaihto tai akun vaihto

Samsung A52s 5G näytön korjaus hinta 149,90€. A52s akun vaihto 59,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Samsung A52s puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Samsung A52s -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Galaxy A52s näytön vaihto tai A52s kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Samsung Galaxy A52s -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Samsung Galaxy A52s 5G -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

A52s kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

A52s lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

A52s akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

A52s kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

A52s latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

A52s kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Samsung A52s ja muihin Samsung Galaxy -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Samsung laturin, USB-C kaapelin ja muut Samsung tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Samsung Galaxy A52s mallinumerot: SM-A528F, SM-A528W, SM-A528N, SM-A528XU, SM-A528U, SM-A528B

 

Huollattamalla laitteesi meillä täten varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Samsung A52s hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Samsung akku, Edullinen näytönvaihto. A52s rikki, A52s kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Samsung korjaus, A52s akku, Puhelinkorjaamo, A52s lasin vaihto, A52s uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, Samsung A52s näytön vaihto.

Pienennä


Samsung Galaxy A52s 5G

Huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

149,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

59,90€

Latausliittimen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

59,90€

Takalasin /-kannen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

49,90€

Kameran linssin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

39,90€

Mikrofonin vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

59,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Tietojen siirto (toimivasta puhelimesta) 25 €

Toimivan puhelimen tietojen siirto toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

45 €

Tietojen siirto (viallisesta puhelimesta)

Viallisen puhelimen korjaaminen väliaikaisesti tietojen siirtoa varten (mikäli mahdollista), niin että tiedot saa siirrettyä toiseen laitteeseen. Siirretään yhteystiedot, viestit, kuvat, videot, sovellukset ja WhatsApp historia, jos tiedot teknisesti kopioitavissa (käyttöjärjestelmä, laitekohtaisia rajoituksia).

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää