Hinnasto

Sony Xperia 10 Plus näytön vaihto tai akun vaihto

Sony Xperia 10 Plus näytön korjaus hinta 169,90€. Xperia 10 Plus näytön ja akun vaihto hinta 194,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Sony Xperia 10 Plus puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Sony Xperia 10 Plus -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Sony Xperia 10 Plus näytön vaihto tai Xperia 10 Plus kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Sony Xperia 10 Plus -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Sony Xperia 10 Plus -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

Xperia 10 Plus kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xperia 10 Plus lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xperia 10 Plus näytön ja akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xperia 10 Plus kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xperia 10 Plus näytön ja latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

Xperia 10 Plus kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Sony Xperia 10 Plus ja muihin Sony Xperia -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Sony laturin, USB-C kaapelin ja muut Sony tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Sony Xperia 10 Plus hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Sony akku, Edullinen näytönvaihto. Xperia 10 Plus rikki, Xperia 10 Plus kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Sony korjaus, Xperia 10 Plus akku, Puhelinkorjaamo, Xperia 10 Plus lasin vaihto, Xperia 10 Plus uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, Xperia 10 Plus näytön vaihto, Xperia 10 Plus takalasin vaihto.

Pienennä


Sony Xperia 10 Plus

huolto ja korjaus hinnat

Näytön vaihto

Hinta sisältää näytön ja työn osuuden.

169,90€

Näytön ja akun vaihto

Hinta sisältää näytön, akun ja työn osuuden.

194,90€

Näytön ja latausliittimen vaihto

Hinta sisältää näytön, latausliittimen ja työn osuuden.

194,90€

Näytön ja takalasin /- kannen vaihto

Hinta sisältää tarvittavat varaosat ja työn osuuden.

199,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää