Hinnasto

Sony Xperia 10 Plus näytönvaihto tai muu huolto

Sony Xperia 10 Plus näytönvaihto hinta 169,90€. Esim. rikkontuneiden näyttöjen, viallisten akkujen ja latausliittimien vaihdot hoituvat myymälöissämme usein muutamassa tunnissa.

Laajenna

Alustavat edulliset Sony Xperia 10 Plus korjaushintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on näyttö rikki tai laitteessasi on jotain muuta vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit toimittaa laitteen suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Halutessasi laadimme korjaustyöstä tarkan kustannusarvion esim. vakuutusyhtiötä varten.

Useimmin Sony Xperia 10 Plus puhelin on rikkoontunut putoamisesta lattialle ja tämän johdosta on laitteen näyttö haljennut tai kosketuspaneeli särkynyt. Ei hätää, tämänkin ongelma hoituu meillä edullisesti ja nopeasti.

Arvioituja huoltoaikoja Sony Xperia 10 Plus laitteen huoltotoimenpiteille: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

  • Sony Xperia 10 Plus näytön vaihto noin 4 tuntia
  • Sony Xperia 10 Plus akun vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia 10 Plus kuulokkeen vaihto noin 1-2 tuntia
  • Sony Xperia 10 Plus latausliittimen vaihto noin 1-2 tuntia

Löydät myös Sony Xperia 10 Plus sekä muut Sony Xperia 1, Sony Xperia 10, Sony Xperia XZ3  ja Sony Xperia XZ2 puhelimiin sopivat suojakuoret, panssarilasin ja muut tarvikkeet myymälöidemme laajasta tarvikevalikoimasta. Näiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen.

Miksi huollattaa laite Puhelinhuollossa:

  • Suomen edullisimmat hinnat
  • 36kk takuu huoltotyön ja varaosan osalta
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike
  • 100% kotimainen yritys

Huollattamalla laitteesi meillä varmista myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrätämisen. Voit myös toimittaa vialliset vanhat laitteesi kierrätettäväksi myymälöihimme.

Sony Xperia 10 Plus hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Akun vaihto, Edullinen näytönvaihto. Sony Xperia 10 Plus rikki, kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Puhelinkorjaamo.

Pienennä


Sony Xperia 10 Plus Laitekohtaiset huollon hinnat

Sony Xperia 10 Plus Kosketuspaneelin ja näytön vaihto      169,90€

Hinta sisältää näyttön ja työn osuuden.

Sony Xperia 10 Plus VaraosatVerkkokauppaan

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme.

Sony Xperia 10 Plus TarvikkeetVerkkokauppaan

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.

Lähetä laitteesi huoltoon täältä


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Doro , Microsoft , Nokia , Apple , Samsung , Sony , HTC , Huawei , Oneplus, Xiaomi ja LG matkapuhelimet sekä tabletit. Ammattitaitoiset puhelinkorjaajamme vaihtavat rikkoontuneet osat, herättävät laitteesi uudelleen toimintaan, auttavat valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrättämään vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen. Lue lisää