Hinnasto

Xiaomi Mi 11 Lite 5G näytön vaihto tai akun vaihto

Xiaomi Mi 11 Lite 5G näytön korjaus hinta 139,90€. Mi 11 Lite 5G akun vaihto 59,90€. Oli tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa.

Laajenna

Edulliset Xiaomi Mi 11 Lite 5G puhelimen huolto hintamme on listattu ohessa. Mikäli puhelimessasi on jotain muuta vikaa tai laitteessasi on useampi vika esim. näyttö ja takalasi rikki, ota meihin yhteyttä saadaksesi kustannusarvion laitteesi korjauksesta. Voit toimittaa laitteen huollettavaksi suoraan toimipisteisiimme tai lähettää sen korjattavaksi meille postitse. Saat aina huollon yhteydessä tarkan huoltoraportin esim. vakuutusyhtiötä tai työnantajaa varten.

 

Mikäli Xiaomi Mi 11 Lite 5G -laitteen kosketuspaneeli tai näyttö on halki, säröillä tai siitä puuttuu palanen, ei kosketusnäyttö tai LCD enää todennäköisesti toimi normaalisti. Tällöin eteen voi tulla tilanne, että laitteen käyttäminen tai sisällä oleviin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole mahdollista. Ei hätää, tämäkin ongelma korjataan meillä edullisesti ja nopeasti vaihtamalla rikkoontunut osa uuteen. Xiaomi Mi 11 Lite 5G näytön vaihto tai Xiaomi Mi 11 Lite 5G kosketuspaneelin vaihto, ei tyhjennä laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Mikäli Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelin sammuu kylmässä tai akkua joutuu lataamaan usein, on laitteen akku rikki tai muusta syystä saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme, lähetä puhelin meille akun vaihtoon tai tilaa uusi akku verkkokaupastamme ja vaihda akku itse puhelimeesi (vaatii erikoistyökalut laitteen avaamiseksi ja akun irroittamiseksi).  Akun vaihto ei poista laitteen muistissa olevia tietoja.

 

Asiantuntevaa palvelua ilman ajanvarausta.

Arvioituja huoltoaikoja Xiaomi Mi 11 Lite 5G -laitteen korjaukselle: (riippuu varaosan saatavuudesta sekä huoltojonon tilanteesta)

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kosketusnäytön vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xiaomi Mi 11 Lite 5G lasin vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xiaomi Mi 11 Lite 5G akun vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuulokkeen vaihto, huoltoaika noin 1 tunti

Xiaomi Mi 11 Lite 5G latausliittimen vaihto, korjausaika noin 2 tuntia

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kameran linssin vaihto, korjausaika noin 30 minuuttia

 

Löydät myös Xiaomi Mi 11 Lite 5G ja muihin Xiaomi  -puhelimiin sopivan silikonikuoren, lompakkokotelon, panssarilasin, Xiaomi laturin, USB-C kaapelin ja muut Xiaomi tarvikkeet myymälöidemme Suomen laajimmasta tarvikevalikoimasta. Näiden suojakuorien ja tarvikkeiden avulla saatat välttyä seuraavalta näytön hajoamiselta ja tarpeelta vaihdattaa laitteen näyttöä uudelleen. Osan myymälävalikoimamme tarvikkeista löydät myös verkkokaupastamme osoitteessa www.puhelinshop.fi

 

Huollattamalla laitteesi meillä varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa vanhat puhelimet ja matkapuhelinakut kierrätettäväksi myymälöihimme. Kuulumme Suomessa harvalukuisten huoltoliikkeiden joukkoon, jotka huolehtivat tuottajavastuunsa toteutumisesta.

 

Puhelinhuolto on tuottanut puhelin huolto palveluita jo yli 10 vuoden ajan ja puhelinkorjaajillamme on yli 30 vuoden kokemus matkapuhelin laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Xiaomi Mi 11 Lite 5G hakusanat: Näytönvaihto, Näyttö hajalla, Xiaomi akku, Edullinen näytönvaihto. Xiaomi Mi 11 Lite 5G rikki, Xiaomi Mi 11 Lite 5G kosketusnäyttö rikki, näyttö halki, lasi säröillä, Xiaomi korjaus, Xiaomi Mi 11 Lite 5G akku, Puhelinkorjaamo, Xiaomi Mi 11 Lite 5G lasin vaihto, Xiaomi Mi 11 Lite 5G uusi akku, puhelinhuolto ilman ajanvarausta, halpa näyttö, Näyttö rikki, kameralinssi, kameran linssin vaihto, kameranlinssin vaihto, Xiaomi Mi 11 Lite 5G näytön vaihto, Xiaomi Mi 11 Lite 5G takalasin vaihto.

Pienennä


Xiaomi Mi 11 Lite 5G

huolto ja korjaus hinnat

Kosketuspaneelin ja näytön vaihto

Hinta sisältää näyttömodulin ja työn osuuden.

139,90€

Akun vaihto

Hinta sisältää akun ja työn osuuden.

59,90€

Tarvikkeet

Mallikohtaiset lasikalvot ja suojakotelot löydät verkkokaupastamme

Varaosat

Haluatko korjata laitteesi itse? Tarvittavat varaosat löydät verkkokaupastamme.


Palveluhinnasto

Puhelimen korjauksen kustannusarvio 25 €

Asiantuntijan tekemä arvio puhelimen korjauskustannuksista. Kustannusarvio on voimassa 1 kk. Jos asiakas päättää korjata laitteen, kustannusarviota ei veloiteta.

Puhelimen tietojen varmuuskopiointi 20 €

Puhelimen kontakti-, kalenteri- ja/tai viestitietojen varmuuskopiointi ja palautus.

Muut työt 60 €

Käytetään tapauksissa, joihin ei löydy hinnastosta vastaavaa palvelua.

Toimitusmaksu 5 €

Huoltotöiden toimitusmaksu 5 euroa.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja työn osuuden. Varaosat veloitetaan toteutuman mukaan. Työtakuu on 36 kuukautta tehdyn huoltotyön osalta.

Etkö löytänyt sopivaa hintaa? Lähetä tarjouspyyntö

Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää