Puhelinhuolto Helsinki

Puhelinhuolto Helsinki

Mobila Electronics Oy

Kauppakeskus Kaari (-1-Kerros)

Kantelettarentie 1 00420 Helsinki

Puhelin :044 2307457

Whatsapp viestit: 044 2307457

[email protected]puhelinhuolto.fi

Aukioloajat ma-pe 10-18 la 10-18

Katso sijainti kartalla

Puhelinhuolto Helsinki on aloittanut toimintansa Kauppakeskus Kaaressa  vuonna 2013. Olemme vuosien saatossa auttaneet asiakkaitamme kymmenien tuhansien  ongelmaisten puhelinten kanssa.

Henkilökuntaa Kaaren toimipisteessämme on 3 henkilöä ja kokemusta puhelinhuollosta on karttunut jo yli neljältä vuosikymmeneltä. Eli oli rakas puhelimesi sitten nykyaikainen älypuhelin, hieman vanhempi peruspuhelin, historiallinen NMT tai antiikkinen ARP puhelin. Älä ole huolissasi, näiden kaikkien korjaaminen on meille tuttua hommaa.

Korjaamme kaikki laitteet paikan päällä ja suuri oma varaosavarastomme mahdollistaa sen että useimpiin malleihin meiltä löytyy tarvittavat varaosat samantien. Useimmin huoltotyöt valmistuvat ihan kauppareissun aikana.

Jos haluat tarkempaa tietoa juuri sinun puhelimen korjausajasta, juuri nyt, rimpauta tai laita meille Whatsapp viestiä numeroon: 044 2307457

Kaaren toimipisteessä sinua palvelevat: Pertti, Janne ja Tomi


Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää