Töihin Puhelinhuoltoon

Yrittäjäksi:

Jos sinulla on kiinnostusta tai jo osaamista puhelimen korjauksesta ja haluat yrittäjäksi, hae Puhelinhuolto-ketjuun mukaan Yrittäjäksi. Puhelinhuolto tunnetaan puhelimien korjauksien erikoisosaajana: nopeasta palvelusta, laadusta ja selkeästä sekä kilpailukykyisestä hinnoitellusta. Lisäksi valikoimissa on laaja valikoima eri tarvikkeita (mm. puhelimien suojakoteloita, silikonisuojia, näytönsuojia) sekä tarjoamme teknisestä osaamistamme puhelimen käyttöön/huoltoon liittyvissä palveluissa.  

Franchising Puhelinhuollossa

Puhelinhuollolla on matala aloituskynnys franchisingyrittäjyyteen. Pieni kokonaisrahoitustarve, ei vaadi isoja tiloja tai laiteinvestointeja. Lisäksi toimivan ja nopean logistiikan ansiosta varastoinnin tarve on pieni. Puhelinhuolto tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä. Yrittäjänä saat käyttöösi Puhelinhuolto brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän huoltokonseptin, tehokkaat hankintapalvelumme ja logistiikamme sekä monipuoliset tukipalvelut.

Kiinnostuitko Puhelinhuolto kumppanuus yrittäjyydestä, kysy meiltä lisää.

 

Työntekijäksi:

Verkkokaupan asiakaspalvelija (Lahti):

Haemme monipuoliseen työympäristöömme osaavaa ja reipasta asiakaspalvelun hallitsevaa varastonhoitajaa Lahden toimipisteeseemme.

Haemme työntekijää kokopäiväiseen toistaiseksi voimassolevaan työsuhteeseen.

Hakijalta toivoisimme oma-aloitteista otetta työtehtävään; kehittymishalukkuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, sekä paineensietokykyä.

Lisäksi edellytämme, että hakijalla olisi:
hyvä suomen kielen taito ja vähintäänkin kohtuullinen englannin kielen taito 
perus ICT taidot
riittävä fyysinen kunto

Työ pitää sisällään mm. tavaroiden vastaanottoa, kirjaamista, lähettämistä, hyllytystä, uusien tuotteiden luomista sekä asiakaspalvelun hoitamista (myymälän asiakaspalvelua, sähköisten kanavien asiakaspalvelua sekä puhelinpalvelua).
Meillä on käytössä olevia ohjelmistoja mm. Netbaron ja MyCashflow.

Jos koet että tämä olisi sinulle kiinnostava uusi ammatti tai vaikka ensimmäinenkin työpaikkasi, lähetä hakemus, cv ja palkkatoiveesi 30.12.2021 mennessä, alla olevan hakemuslomakkeen kautta. Työden alkamisajankohta tammikuu 2022 tai sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja avoimesta työtehtävästä voi tiedustella puhelimitse numerosta 0451839569 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected]

 


    Oletus yhteydenottotapa (tarvittaessa)

    puhelimitsesähköpostilla


    Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää