Töihin Puhelinhuoltoon

Yrittäjäksi:

Jos sinulla on kiinnostusta tai jo osaamista puhelimen korjauksesta ja haluat yrittäjäksi, hae Puhelinhuolto-ketjuun mukaan Yrittäjäksi. Puhelinhuolto tunnetaan puhelimien korjauksien erikoisosaajana: nopeasta palvelusta, laadusta ja selkeästä sekä kilpailukykyisestä hinnoitellusta. Lisäksi valikoimissa on laaja valikoima eri tarvikkeita (mm. puhelimien suojakoteloita, silikonisuojia, näytönsuojia) sekä tarjoamme teknisestä osaamistamme puhelimen käyttöön/huoltoon liittyvissä palveluissa.  

Franchising Puhelinhuollossa

Puhelinhuollolla on matala aloituskynnys franchisingyrittäjyyteen. Pieni kokonaisrahoitustarve, ei vaadi isoja tiloja tai laiteinvestointeja. Lisäksi toimivan ja nopean logistiikan ansiosta varastoinnin tarve on pieni. Puhelinhuolto tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä. Yrittäjänä saat käyttöösi Puhelinhuolto brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän huoltokonseptin, tehokkaat hankintapalvelumme ja logistiikamme sekä monipuoliset tukipalvelut.

Kiinnostuitko Puhelinhuolto kumppanuus yrittäjyydestä, kysy meiltä lisää.

 

Työntekijäksi:

Matkapuhelinhuoltajaksi puhelinhuoltoon

Mobila Electronics Oy on yksi Suomen pisimpään toimineista matkapuhelinten huoltopalveluita tarjoavista yrityksistä. Haemme nyt vahvistusta pitkäaikaiseen ja kokeneeseen tiimiimme.

Onko matkapuhelimet intohimosi? Oletko aina halunnut työskennellä teknisten laitteiden parissa?

Etsimme Kauppakeskus Kaaren myymälämme henkilöstöön lisävahvistusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja huolellinen työssäsi. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, mobiililaitteiden huolto ja tarvikemyynti. Työskentelet yhteistyössä myymäläsi, muiden myymälöiden, hallinnon, keskusvaraston ja verkkokaupan henkilöstön kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkka sopimuksen mukaan ja työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat:

 • Asiakaspalvelutehtävät myymälässä (neuvonta, huoltotöiden vastaanotto ja luovutus, palvelu- ja lisätarvikemyynti)
 • Myymälän päivittäisestä toiminnasta vastaaminen (asiakastyytyväisyyden, laadun ja talouden osalta)
 • Mobiililaitteiden huolto
 • Lisätarviketilausten teko keskusvarastosta
 • Kassanhoito

Minkälaista ihmistä haemme?

Erilaisten Ihmisten kanssa työskentely ja asiakaspalvelutilanteet sopivat sinulle. Järjestelmällisyys, huolellisuus ja itsenäinen työnteko on tapasi tehdä asioita. Kykenet oppimaan uusia asioita. Aikaisempi kokemus mobiililaitteiden huollosta ei ole välttämätöntä. Tärkeimpänä ominaisuutena oikeanlainen asenne asiakaspalvelutyöhön.

Lähetä hakemuksesi meille!

Kiinnostuitko avoimesta työpaikastamme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Avoin työpaikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työpaikasta antaa Tomi Autio, [email protected] tai puhelimitse 050 594 0003

 


  Oletus yhteydenottotapa(tarvittaessa)

  puhelimitsesähköpostilla


  Huollamme Apple (iPhone, iPad), Blackview, Google, Huawei, Honor, LG, Motorola, Nokia, Oneplus, Oukitel, Samsung, Sony, Microsoft ja Xiaomi matkapuhelimet sekä tabletit. On tarpeesi sitten uusi näyttö, uusi akku tai lasin vaihto, hoidamme nämäkin kuntoon myymälöissämme usein jopa odottaessa. Meillä myös laaja valikoima puhelimen lisätarvikkeita.Lue lisää